вторник, 11 декабря 2012 г.

Подаруночки!

Нарешті у мене є час написати про останні новини.. Минулий тиждень у мене видався одночасно і сумним і веселим. Сумуєм ми через те, що наш Тімка захворів-дитина сомпає, кашляє.. Ми з чоловіком хвилюємось, хоч і температури немає, але вже щось задовго у нас сопельки.
  А радості у нас ціла купа! Діло в тому, що дівчатка подарували мені рукодільні подаруночки, за що я і хочу подякувати.
Дякую Ксюші Повітрулі за коробочку з скарбами. Саме вона відкрила для мене блого - світ і надихнула на створення мого блогу. Моя порадниця в рукодільних справах і хороша подруга. Дякую тобі Ксюша, я вже навіть з тканинки що ти подарувала пошила ведмедика.

Також я отримала посилку від Ірини. Я була така щаслива, бо це мій перший подарунок, моя перша посилка. Летіла з пошти додому така щаслива, так хотілось подивитися що там.. А там ціла купа скарбів! Я ще всім домашнім по 10 раз показувала свої скарби =) Щиро дякую тобі Іра, мені дуже сподобався твій подарунок! Я дуже тобі вдячна!



А також вчора я отримала подаруночок від Віки. Дякую Вікусь за чудовий подарунок, мені дуже сподобались камеї і рамочки! Не встигла зафотографувати, але обов"язково пофотографую..

Ще раз ДЯКУЮ ВАМ ДІВЧАТКА!!! Ви не уявляєте, який подарунок мені зробили до свят =) Люблю вас і цілую!

3 комментария:

  1. Насамперед Тімошці міцного-міцного здоров'я!!!
    А тобі величезного натхнення, радості та задоволення від творчості!!! :)))
    цікаво побачити ведмедика :)))

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую за приємні побажання =)

    ОтветитьУдалить
  3. Які скарби! Вітаю з поповненням скрап-арсеналу! :)

    ОтветитьУдалить