пятница, 16 августа 2013 г.

Много обложечек)

Привет девочки! Хочу показать вам мои последние работы. Навалилось сейчас много дел, да и я приболела, и Тимка сопливит... А так, я по прежнему творю) Навытворяла кучу обложек на паспорт..
Обложка для подружки на загран.паспорт



 Обложка для нашего кота Имиджа
Обложка для сестрички на загран.паспорт



Обложка мужская...

Обложка "Монро" 

И обложка на паспорт для любителя покера..
Вот и все обложки показала) Спасибо, что досмотрели) 

8 комментариев:

  1. Ой.. це я, я щаслива власниця першої обкладинки! Вона мені дуже подобається!!! Кольори, картинка і вся композиція з такою мега-романтичною прекрасною енергетикою!!! я підживлююсь і візуалізую, як відправлюсь в тур по Європі :))) Анюточка, сонце, дуже-дуже тобі вдячна за цю красу!!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. З того всього щастя забула написати, що обкладиночка з Парижем теж надзвичайно світла-романтична :))) Тканина в горошки на молочному шоколаді вдало підходить для таких дівчачо-романтичних штучок :)

      Удалить
    2. Дякую Ксюш! Захвалила мене, я аж зашарілась))) Я старалася для тебе) Бажаю тобі поскоріше "вигуляти" нову обложку в подорожі по Європі! Коли моя сестра побачила твою обложечку, одразу ж захотіла собі таку. Мусила робити щось подібне. Так і вийшла романтична обложечка з дівчинкою на фоні Ейфелевої вежі. Сестричка в захваті, вже поїхала з нею в Сербію)

      Удалить
  2. Як чудово! А я от збираюся зробити собі на паспорт обкладинку, та щось все ніяк руки не дійдуть ) Так і ходжу зі звичайною прозорою... Як там кажуть? "Сапожник без сапог"? Ото про мене )
    А твої класні! Навіть не можу обрати найкращу - всі гарні :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ірочка, ти не повіриш, але я теж "Сапожник без сапог"))) Все ніяк не уявляю свою обложку на паспорт. Хочеться чогось особливого.. та і часу на себе як завжди не вистачає. Рада що тобі сподобались обложечки)

      Удалить
  3. Какая красота и потрясающая работоспособность!!!

    ОтветитьУдалить